Bilpleje

Kaj Christensen Automobiler leverer professionel bilpleje i verdensklasse.

Lad os tage os kærligt af din bil imens den alligevel er på besøg hos os til service eller anden reparation. Vi skal normalt kun låne bilen 2 ekstra dage i forbindelse med en komplet behandling.

Vi genskaber din bils glans som da den var ny. Mange kunder bliver forbavset over hvor pæn deres bil kan blive efter en komplet behandling.

Prøv selv og oplev forskellen.


Indvendig behandling: 1550,-
Dybderens af sæder, dørbeklædninger, loft, måtter, bagagerum, under sæder, samt andet tekstil. Rengøring af instrumentbord og andet plast/metal. Pudsning af ruder indvendig. På instrumentbordet og andet vinyl påfører vi et produkt, som genskaber og vedligeholder den originale farve. Til sidst imprægneres alt interiøret.


Udvendig behandling: 1550,-
Afrensning tjærepletter, shampoovask af bilen udvendig, samt rensning af fælge for bremsestøv. Dybderens af lakken for at fjerne fine ridser og andre urenheder i lakken. Derefter lakforsegling af lakken. Dørkanter og falser renses. Motorrummet afrenses og forsejles så det lignet nyt. Vi pudser dine ruder udvendig. Alt udvendige gummi og plast bliver effektivt behandlet så det fremstår pænt og flot.


Komplet behandling: 2495,-
Vælg den komplette behandling og spar 605,-
 

Undersider

Servicecenter

Book til hos vores servicecenter her.

Book tid til service

Hvorfor vælge Bosch Car Service:

Med vores brede serviceudbud kan vi altid tilbyde vores kunder lige det, de behøver. Vi tager os af alle bilmærker. Vores komplette serviceudbud dækker også alle motortyper: benzin, diesel, el eller hybrid. Alle Bosch Car Service-værksteder godkendes gennem en meget systematisk proces og arbejder for hele tiden at udvikle sig standarder for kvalitetssikring.

Brug Bosch Betalingskort:

Bliv VIP-kunde og fordel din betaling rentefrit!

Se mere her

Andre biler